Otthon+ÚtonSzerviz
Utolsó módosítás: 0001.01.01

Miért előnyös az
Otthon+ÚtonSzerviz?

 • leggyakoribb háztartási vészhelyzetek elhárítása éjjel-nappal
 • megoldás gépjárművek váratlan meghibásodásakor
 • költségátvállalás akár több tízezer forint erejéig
 • kiérkezés a lehető legrövidebb időn belül
 • orvosi tanácsadás és egészségügyi információ
 • mindezt csupán napi 26 Ft-ért!
Online megrendelem >>

Gyors segítség otthon, úton

Előfordult már Önnel olyan eset – például beázás, dugulás, váratlan defekt –, ami azonnali szakmai segítséget igényelt? Volt kihez fordulnia segítségért, vagy tudta egyáltalán hirtelen, hogy kit kell ilyenkor felhívni?

Mi ilyen helyzetekre kínálunk kényelmes és gyors segítséget Otthon+ÚtonSzerviz termékünkkel, amely a a Europ Assistance Magyarországgal közösen létrehozott kombinált asszisztencia szolgáltatás lakossági ügyfeleink számára.

Mi az az Otthon+ÚtonSzerviz szolgáltatás?

 Az otthonában előforduló háztartási vészhelyzetek és meghibásodások elhárítása, valamint gépjárműve váratlan meghibásodása esetén megbízható segítség a nap 24 órájában, kedvező éves díjért.

 • Elegendő egyetlen telefonszámot megjegyeznie, melyen keresztül megbízható szakemberek nyújtanak azonnali segítséget.
 • Vészhelyzet esetén – éves díj ellenében, egy bizonyos keretösszegig a szolgáltató átvállalja a szerelés költségeit.
 • „Teledoktor” szolgáltatásunk segítségével 24 órás telefonos általános orvosi tanácsadást és egészségügyi információkat is nyújtunk az Otthon+ÚtonSzerviz keretein belül.
   

Az Otthon+ÚtonSzerviz assistance szolgáltatás tartalma

ÚtonSzerviz szolgáltatás
(gépjármű assistance)m
Szolgáltatástartalom Költségvállalás
(számla ellenében)

Helyszíni javítás

A helyszínre küldött javító vagy járműszállító megkísérli a járművet menetképessé, a közúti forgalomban való részvételre alkalmassá tenni.

Egyszeri kiszállás és helyszínen történő javítási költségek, amik az esetleges alkatrészek költségét nem tartalmazzák

Szakszervizbe szállítás

Autómentő a gépjárművet a benne lévő személyes poggyásszal együtt a legközelebbi márkaszervizbe szállítja, ha a gépjárművet a helyszínen nem lehet
menetképes állapotba hozni.

Műhelybe szállítás költsége

Tárolás a következő munkanapig

Tárolás, őrzés biztosítása, ha az elszállított  gépjármű javítására szolgáló célszerviz vagy javítóműhely a biztosított gépjárművel történt biztosítási esemény idején zárva tart, maximum az első munkanapig.

Tárolás, őrzés költsége

Csereautó 1 napra

B kategóriás bérautó kölcsönzésének megszervezése és annak költségvállalása maximum 1 napra, amennyiben a menetképtelenné vált gépjármű javítása a káresemény napján előre láthatólag nem fejeződik be.

Bérleti díj

Szervizinformáció,  tolmácsolás

Külföldön azonnali tolmácsolás angol, német, horvát, szerb és román nyelven illetve segítségnyújtás telefonon keresztül.

Teljes költségvállalás

OtthonSzerviz szolgáltatás
(háztartási assistance)
Szolgáltatástartalom Költségvállalás
(számla ellenében)

Asszisztencia

Élőhangos, nonstop telefonos információ- és segítségnyújtás

Teljes költségvállalás

Vészelhárítás esetén egyszeri
kiszállási díj, rezsióradíj, anyagköltség

 •  villanyszerelés
 • duguláselhárítás
 • vízvezeték-szerelés

Maximum bruttó 30.000 Ft
eseményenként

Vészelhárítson kívül információ adása és szakiparos ajánlása

 • villanyszerelés
 • festés
 • duguláselhárítás
 • zárszerelés
 • vízvezeték-szerelés
 • üvegezés
Az ajánlási szolgáltatás költségmentes, az ügyfél saját költségére végzi el a munkát a szakiparos
Teledoktor szolgáltatás
Szolgáltatástartalom Költségvállalás
Teledoktor
 •  24 órás telefonos  általános orvosi tanácsadás
 • egészségügyi információ nyújtása
Teljes költségvállalás

Amennyiben Ön gázszivárgást észlel,  az élet és vagyonbiztonság érdekében köteles azt azonnal a területileg illetékes földgázelosztónak bejelenteni, amely a nap 24 órájában fogadja a hívásokat.

Ezúton tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy az Otthon+ÚtonSzerviz háztartási assistance szolgáltatásunk vészelhárítási és szakiparos ajánlási szolgáltatástartalmában végzendő gázszerelői szakma kifejezetten csak gázvezetékek szerelésére vonatkozik. A szolgáltatás a gázkészülék szerelői szakmát nem tartalmazza, így a gázkészülékekkel kapcsolatos vészelhárításra szakembert biztosítani nem áll módunkban. Megértésüket köszönjük.

30.000 Ft-os költségátvállalás:

A 30.000 Ft-os költségátvállalás egy-egy háztartási vészhelyzet esetén értendő, nincs felső korlát, hogy a szerződés ideje alatt maximálisan hányszor vehető igénybe.
Az árak területi elhelyezkedéstől függően természetesen eltérhetnek. Az Ön megnyugtatására elmondjuk, hogy a 30.000 Ft a vészhelyzeti káresetek több, mint 80%-át fedezi!
A „vészelhárítás” és a „mesterember ajánlás” szolgáltatások a szerződés időtartama alatt korlátlan számban igénybe vehetőek.
Lehet, hogy Önnél még nem volt ilyen probléma, de balesetek sajnos bármikor történhetnek. Ön biztosan tudja kihez forduljon háztartási „vészhelyzet” esetén? Most már igen!

 5000 Ft-os időgarancia:

 Vállaljuk, hogy a bejelentéstől számított négy órán belül a helyszínre küldjük a segélyszolgálatot (az aktuális vészhelyzetnek megfelelő szakiparost). Amennyiben ez nem teljesül, úgy 5.000 forint összegű kötbért fizet ki Önnek a biztosító - kivéve az alábbi eseteket:

 • az Ön számára csak egy későbbi időpont megfelelő, vagy
 • a Biztosítón kívülálló ok miatt (pl. útlezárás, forgalmi dugó) nem teljesülhet a vállalt időtartamon belüli megérkezés.

Az időgarancia kizárólag vészelhárítás esetén érvényes, a saját költségére kihívott szakember megérkezésére (azaz egyszerű meghibásodás esetére) tehát nem vonatkozik!

Árak

Az Otthon+ÚtonSzerviz szolgáltatás éves díja 9.610 Ft.
Ez csupán napi 26 Ft-ot jelent Önnek.
Ha vészhelyzet történik lakásában vagy gépjárműjével, tud ennél kedvezőbb megoldást?

600 szerződtetett szakiparos szolgáltatóból álló, folyamatos minőség- és költségkontrollnak alávetett országos hálózatból villanyszerelő, duguláselhárító, gáz-, és vízvezeték szerelő biztosított a felhasználók számára. Minden szerződött szakember megbízható, fix árakon dolgozik, és a lehető legrövidebb időn belül az Ön rendelkezésére áll.

Az Otthon+ÚtonSzerviz szolgáltatási területe

Otthona vonatkozásában: a FŐGÁZ minden egyetemes szolgáltatásra jogosult lakossági felhasználója számára elérhető az Otthon+ÚtonSzerviz szolgáltatás, Magyarország teljes területén.

Gépjármű esetében: Magyarország, Andorra, Ausztria, Balti Államok, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Liechtenstein, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország (európai rész), Vatikánváros

Vészhelyzet esetén

Otthona vonatkozásában a biztosított épület gépészeti, műszaki berendezéseinek meghibásodása, vagy egy váratlan külső mechanikai behatás következményeként jelentkező olyan helyzet, körülmény, mely sürgős beavatkozást kíván a további károk és a balesetveszély megelőzése érdekében.

Gépjármű esetében a közlekedési baleset, valamint bármely hirtelen, előre nem látott hiba, amennyiben az a jármű azonnali menetképtelenségét eredményezi, vagy a közlekedés biztonságát veszélyezteti, illetve lehetetlenné teszi a gépjármű bezárását (ablakemelő, zár).

Példák vészhelyzetre:

 • csőtörés következtében ázik a lakás,
 • eldugul a mosogató, vagy a wc csésze,
 • elektromos zárlat következtében szikrázik a vezeték,
 • közlekedés során váratlan defekt,
 • a gépjármű ütközést követően felborul,
 • az autó ablakemelője vagy ajtózára meghibásodik.

Amennyiben Ön gázszivárgást észlel,  az élet és vagyonbiztonság érdekében köteles azt azonnal a területileg illetékes földgázelosztónak bejelenteni, amely a nap 24 órájában fogadja a hívásokat.